ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Reply Subscription Options  

Messages From The Site

Forums: General Discussion
Created on: 08/04/13 06:14 PM Views: 981 Replies: 10
Sunday, August 4, 2013 at 6:14 PM

There is apparently a large backup in the e-mail system. Messages I sent from my site six hours ago have yet to arrive.

Reply
Sunday, August 4, 2013 at 7:02 PM - Response #1

Must be worse than a "backup" if you have been waiting six-plus hours.

Thank you for posting. I have been waiting merely 30 minutes for my test messages.

Reply
Sunday, August 4, 2013 at 8:58 PM - Response #2

email is not one of CC's strong suitsWink

Reply
Sunday, August 4, 2013 at 11:29 PM - Response #3

Sent a test message to Marla and myself from TAP at 11:23pm EDT. I am hoping to add a positive post to this thread. If not, at least noting the time will help.

After a five minute pause, the email has not arrived. They usually arrive immediately.

Hope this helps.

Reply
Monday, August 5, 2013 at 12:35 AM - Response #4

It may have taken me an hour, but it just hit me. Which of you super glued the email outbox shut?
Cool

Reply
Monday, August 5, 2013 at 8:40 AM - Response #5

I sent an important "Entire Class" email out at 10:17 last night to 272 Classmates and have yet to receive it. Sent a test one to myself at 8:24 and zip so far. Makes you go "Hmmmm".

Don

Reply
Monday, August 5, 2013 at 10:28 AM - Response #6

I sent one this morning about 8am and it hasn't gone through. Our Site just went through an important change in administration and really need this message to go through.

Anybody from CC able to weigh in on the delay and when it should break free?

Thanks.

Reply
Monday, August 5, 2013 at 11:24 AM - Response #7

If the "outbox" were like the bank's drive thru, I'd say one of the guys stuck a sock in the tube. Then again... maybe they did. (just kidding!)

And to update, my test of last night has not YET arrived. There will be a flood of emails bursting out when they open the outbox.

Reply
Monday, August 5, 2013 at 1:01 PM - Response #8

Pretty sure server was down. It just got restarted.

Reply
Monday, August 5, 2013 at 1:11 PM - Response #9

Naw... you just pulled that sock out, Jack! Wink

Reply
Monday, August 5, 2013 at 1:49 PM - Response #10

We have reset the mail server and all of the "backlog" of emails in the queue are being sent. This should be resolved shortly.


Reply
New Topic Reply  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.