ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Subscription Options  

Home Page

Forums: General Discussion
Created on: 09/30/14 07:47 PM Views: 864 Replies: 2
Tuesday, September 30, 2014 at 7:47 PM

I have some scrolling text and a school logo on my home page that are showing up as blank. Can you take a look and see what the issue could be? Thanks.

Reply
Tuesday, September 30, 2014 at 11:23 PM - Response #1

If you right-click on the images, then VIEW IMAGE INFO, you can see what they are referencing.

One is http://www.salinacentral78.com/000/4/2/2/22224/userfiles/image/signbot(1).gif
The other is http://www.salinacentral78.com/000/4/2/2..._School_Central_logo(5).png

When I paste these URLs in the browser, I get this message:
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

That is why they aren't displaying - someone deleted them.
When I do an EDIT SITE PAGES, EDIT PAGE for the Home Page, then click on the IMAGE icon, then File Vault button,
I don't see either of these files "signbot(1).gif" or "Salina_High_School_Central_logo(5).png"

There is one called "signbot.gif", but not called "signbot(1).gif"
There is one called "Salina_High_School_Central_logo.png", but not one called "Salina_High_School_Central_logo(5).png" which is what the image you are displaying is called.

You should probably edit your images and change the references to be the images you have in the image file vault.


Reply
Wednesday, October 1, 2014 at 3:06 AM - Response #2

That fixed it. Thanks Kyle.

Reply
New Topic  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.