ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Reply Subscription Options  

New glitch...

Forums: General Discussion
Created on: 10/16/13 11:02 AM Views: 965 Replies: 16
Wednesday, October 16, 2013 at 11:02 AM

I just went to upload some photos and was told that "UPLOADING DISABLED used 211.63 MB of 25MB available. (846.54% of capacity.)
Boy could I use those extra MB's! Razz

Barbara

Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 1:34 PM - Response #1

We are investigating. Thanks


Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 1:43 PM - Response #2

Yes. Same thing happened to me today.

Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 1:47 PM - Response #3

Hey Scott
Tell Brad he better get all the bugs worked out of the upgrade soon...or NO BROWNIESExclamationExclamationQuestionExclamation Rolling EyesRolling EyesVery HappyVery HappyRazzRazz

Just Kidding...making them this FridayExclamationExclamation
Scott Mastenbrook wrote:

We are investigating. Thanks

Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 2:23 PM - Response #4

Threat of NO BROWNIES = Major Motivation!


Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 3:27 PM - Response #5

I have the same problem.

Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 3:41 PM - Response #6

I am hopeful that this will be resolved later this evening.


Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 9:20 PM - Response #7

WinkWinkRolling EyesRolling Eyes

Reply
Wednesday, October 16, 2013 at 9:29 PM - Response #8

We get brownies?
Sorry I wasn't paying attention to the whole conversation...just saw brownies! LaughingLaughingLaughing

Reply
Thursday, October 17, 2013 at 10:23 AM - Response #9

Uploaded the photos this morning without a problem, THANKS.

Another weird thing though... when the upload was complete and it says 'Go to Page", it hangs there with the background filling the left half of the page and half of the new photo page showing. This makes going back to the Home page (or any of the top links) impossible. I had to go to a link on the left, the page straightened itself out, then go the home page.

Barbara

Reply
Thursday, October 17, 2013 at 1:48 PM - Response #10

Where is this hang problem occurring? Gallery Creator or somewhere else you're uploading photos?


Reply
Thursday, October 17, 2013 at 5:24 PM - Response #11

Where is this hang problem occurring? Gallery Creator or somewhere else you're uploading photos?

In the Gallery Creator....Upload is 'normal'. Once photos have uploaded the upload page shifts over to the right, and the left side is filled with my background (and links). I only get to see a portion of my 'newly uploaded page', and have to skin the cat from a different angle to get back to square 1.

Barbara

Reply
Thursday, October 17, 2013 at 6:05 PM - Response #12

I couldn't duplicate this. Have you used Jing before? It would be great if you could "Jing" what you're doing so I can actually see where it's going wrong.


Reply
Thursday, October 17, 2013 at 6:53 PM - Response #13

Never heard of Jing, let alone used it. I did a print screen and found part of my problem (I don't work in any of my programs at full screen). However you can see what I mean in the attached.

Nope, guess you can't... have an email that I can send it to??

Barbara

Reply
Thursday, October 17, 2013 at 7:12 PM - Response #14

Is the attachment feature here not working for you?


Reply
Thursday, October 17, 2013 at 7:20 PM - Response #15

Nope... I hit the picture link and came up with a request for a url , then the little square...
cp

Barbara

Reply
Friday, October 18, 2013 at 2:48 AM - Response #16

Hi All,

All file vault storage space should be displaying correctly now. Please try again.

Jessica
Class Creator Support


Reply
New Topic Reply  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.