ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Subscription Options  

Facebook APP problem with CC Music Widget

Forums: General Discussion
Created on: 09/30/13 04:19 PM Views: 649 Replies: 4
Monday, September 30, 2013 at 4:19 PM
Facebook, and CC Music Widget.png

I noticed that my CC music widget will not launch successfully to play music. See my first Screen Print.

Possibly above is an issue in the Facebook APP, trying to reach a URL to the website. I also saw this on a SURVEY I setup on website this morning. This new Survey shows a menu on left as created, yet it is NOT Found when launched from Class Connection, while working fine in the regular website.

Secondly, on the regular website, I have attached second attachment for "Play the Music" message being partially hidden on the screen. My Player is embedded in Home Page. I also saw similar issue with another website while in the Forum.

Reply
Monday, September 30, 2013 at 4:20 PM - Response #1
Music Widget Positioning; From Widget in Home Page.png

Derrell Pulis (60) wrote:

I noticed that my CC music widget will not launch successfully to play music. See my first Screen Print.

Possibly above is an issue in the Facebook APP, trying to reach a URL to the website. I also saw this on a SURVEY I setup on website this morning. This new Survey shows a menu on left as created, yet it is NOT Found when launched from Class Connection, while working fine in the regular website.

Secondly, on the regular website, I have attached second attachment for "Play the Music" message being partially hidden on the screen. My Player is embedded in Home Page. I also saw similar issue with another website while in the Forum.

I couldn't attach 2nd screen print to message, so here it is.

Reply
Monday, September 30, 2013 at 4:43 PM - Response #2

Possibly an issue with the 3rd party content in FB? Not sure. Let me tell Brad.


Reply
Monday, September 30, 2013 at 5:32 PM - Response #3

No, Facebook can't block anything coming out of our own iframe. I think the music isn't working because the MIME type isn't hooked up on the staging server. I'll check into that. Thanks for reporting.

I'm also not sure why the survey is not loading in the app but I'm sure that one's a simple fix. Thanks for reporting that issue too.


Reply
Tuesday, February 25, 2014 at 10:44 AM - Response #4

About the mime type: I was wrong. Had nothing to do with that. From IT: "All pages on FB require https. I.E. third party plugins that are http will not display. Change any third party plugins to https. If the third party does not offer https, the plugin cannot be used on FB."


Reply
New Topic  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.