ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Reply Subscription Options  

User Forum: "edit message" not working

Forums: General Discussion
Created on: 12/21/12 01:02 AM Views: 1186 Replies: 4
Friday, December 21, 2012 at 1:02 AM

Hi :
The edit message function for user forums is not working properly for some posts. Works for others. When i click on "edit message" it the sytem believes I am trying to post a new message/reply. Help.
Eg. of a post where this is happening: http://www.hoxa.org/class_forums_messages.cfm?mid=206564#206564

Reply
Friday, December 21, 2012 at 4:18 PM - Response #1

That message has been deleted, so I can't see it.


Reply
Friday, December 21, 2012 at 4:54 PM - Response #2

Cannot reproduce the problem.

It may have been due to a message with pasted HTML content interfering with the operation of the page.

Can you point out another thread that is still on the site for which this problem is happening?


Reply
Friday, December 21, 2012 at 5:18 PM - Response #3

Hi Eric: thanks for the reply.
Here's a thread for which this problem persists:
http://www.hoxa.org/class_forums_messages.cfm?mid=206438#206438
However,things look better today, i was able to open a new forum where things appear to be back to normal, ie. posts can be edited when you click "edit message"
For the post above where the problems persists, when you click on edit message, a post reply screen opens with blank contents.
Thanks for your help.

Reply
Edited 12/21/12 5:25 PM
Monday, February 25, 2013 at 11:42 AM - Response #4

This has been fixed.


Reply
New Topic Reply  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.