ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Reply Subscription Options  

Animated Graphics, not animating

Forums: Questions and Answers About Building Your Site
Created on: 04/27/10 10:50 PM Views: 1267 Replies: 4
Tuesday, April 27, 2010 at 10:50 PM

All my animated links and backgrounds work fine on my website on my various workstation PCs. They just sit there on my Windows 2003 Server. I am sure it is just some graphics program not installed on the server. Anyone know what that might be, a Flash Player?

Reply
Tuesday, April 27, 2010 at 11:20 PM - Response #1

Is the server behind a firewall? A lot of firewalls disallow Flash-based elements unless specifically configured to allow them.


Reply
Tuesday, April 27, 2010 at 11:42 PM - Response #2

Brad Switzer wrote:

Is the server behind a firewall? A lot of firewalls disallow Flash-based elements unless specifically configured to allow them.

Server is behind same firewall as the other workstations, coming from a Router firewall. The workstations display the graphics.

Reply
Wednesday, April 28, 2010 at 12:08 AM - Response #3

Hmmm. 'Fraid ya got me on this one!


Reply
Wednesday, April 28, 2010 at 12:13 AM - Response #4

Oh well, not too important on the Server anyway. I was just real anxious to try something else to find out more about my IM popups of non signed in chattee.

Guess I will have to wait until popups are resolved on your end.

Thanks anyway.

Reply
New Topic Reply  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.