ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Subscription Options  

Left navigation panel issue

Forums: General Discussion
Created on: 10/02/17 03:26 PM Views: 325 Replies: 9
Monday, October 2, 2017 at 3:26 PM

Originally posted in wrong forum - moved it here.

Just had our 50th which was a great success. Now the left navigation pane (responsive design) is showing about an inch long white space at the top before the navigation links begin. This never happened before.

I have not made any changes to our layout or design except for deleting the countdown timer I had near the top of the homepage. I restored a backup but it made no difference.

The margin for the top of the left navigation pane is set to 1. Increasing it makes the white space bigger but I can't go lower than 1 and that results in the inch long white space.

Any ideas?

Rick Moore

Reply
Monday, October 2, 2017 at 3:30 PM - Response #1

This is odd. I will need to investigate with the designer on this one.


Reply
Monday, October 2, 2017 at 4:03 PM - Response #2

Thanks for the quick response. I tried our page on multiple browsers and all show the same inch long white space. Has there been a change to the CSS templates that might cause this?

Thanks in advance for your help.

Rick

Reply
Monday, October 2, 2017 at 4:04 PM - Response #3

Fairly likely.


Reply
Monday, October 2, 2017 at 4:56 PM - Response #4

Same thing happening to our Westside-64 class website. There is about an inch of black before the left side pick list starts. Patiently waiting. Thanks

Reply
Monday, October 2, 2017 at 5:01 PM - Response #5

Mistake in CSS or new CSS added - I think it's brand new for some sort of new use.

So either remove

or change group-photo padding definition (Westside has 75%)

Reply
Edited 10/02/17 5:04 PM
Monday, October 2, 2017 at 5:29 PM - Response #6

Thanks for the details.


Reply
Monday, October 2, 2017 at 9:37 PM - Response #7

Back to normal now - I had seen the "group-photo" items as did Jack. Guess the issue was somewhere in there. Appreciate the quick fix.

Rick

Reply
Monday, October 2, 2017 at 10:25 PM - Response #8

Fixed. Thanks.

Reply
Monday, October 2, 2017 at 11:00 PM - Response #9

Changed to "display:none" so it no longer displays. That works too Exclamation

So is this for some sort of new photo option? If so, I could use that and switch over. I generated something just like that in the 'classic' style.

Reply
New Topic  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.