ClassCreator.com | Blockbuster sites, amazing reunions

Share Tips

New Topic Reply Subscription Options  

Linking to a file in the Vault

Forums: Suggestions and Feedback
Created on: 12/17/16 04:24 PM Views: 746 Replies: 2
Saturday, December 17, 2016 at 4:24 PM

I should know this as I have done it before but I can't seem to get it right.

i have an image in my vault. When I View the source code on a page where I have it displayed it shows as

a usual image with the 000, etc.

I want to use this image in creating a Paypal button. To use your own image you enter the address for it. I know that I need to preface the src name with my website address but I haven't been able to make it work. Do I replace the 000 with my website info? Do I add it before the 000?

Thanks for helping me.

Reply
Edited 12/17/16 5:49 PM
Saturday, December 17, 2016 at 6:49 PM - Response #1

You can use the exact same URL used for the page where you have it displayed. Add sizing info if you want to change the size and also the PayPal link

You can also add the full URL data by adding http://yoursite/00...same as before. The browser automatically adds that 'preface' for you when missing, but you can also add it manually.

the 000/etc is your actual website on CC. For example on your home page you have

src="/000/9/0/4/21409/userfiles/image/website_check.jpg"

which is the same as

http://www.pktalphagamma.com/000/9/0/4/21409/userfiles/image/website_check.jpg

and also the same as

http://www.classcreator.com/000/9/0/4/21409/userfiles/image/website_check.jpg

For the File vault, it will have "file" vs "image"

Reply
Sunday, December 18, 2016 at 2:23 PM - Response #2

Thanks, as usual, Jack. That's what I thought but I kept getting errors. Realized it was because I had saved the fi8le as a .png and I also had a few spaces in the file name. Fixed that and saved as a .jpg and then no problem.

Reply
New Topic Reply  
Subscription Options: Have all new forum posts sent directly to your email.
Subscription options are available after you log in.